Easyweb AS X

Nettside

Nettsiden er ofte kundens første møte med bedriften din! Easyweb hjelper deg med å utvikle din nye nettside. Vi leverer skreddersøm av kode, design og funksjonalitet. I tillegg bistår vi gjerne med rådgivning, optimalisert brukeradferd, konverteringsoptimalisering og integrasjoner. Vi utvikler med stor grad av fleksibilitet – alt er mulig!

Minimumsbudsjett: 50.000

Be om tilbud Les mer her

Det skal være lett å finne frem! Siden bør ha et intuitivt design, den skal respondere raskt og må fungere godt på mobil.

Det skal være lett å finne frem, siden bør ha et intuitivt design, den skal respondere raskt og MÅ fungere godt på mobil.

Garantert fornøyd

Slik jobber vi

Kundeløfter

Referanser

Det har vært en glede å samarbeide med Easyweb. De er engasjerte, effektive og har høy kompetanse. Vi er strålende fornøyde med både resultatet og kommunikasjonen! – Filmweb

Konvertering i fokus

Nettsiden bør levere bedriften verdi. Enten i form av leads, salg, registering eller kontaktinformasjon. Vi blir sammen enig om hva nettsidens målsetning(er) bør være, og lager UX, design og funksjonalitet med fokus på dette.

Mobil er viktig!

Har du råd til å ha en nettside eller en mobilversjon som ikke fungerer? Vi har stort fokus på å optimalisere nettsiden for mobile enigheter.

Design og funksjonalitet

Ettersom vi skriver all kode fra bunnen har vi få begrensninger når det kommer til ønsket funksjonalitet: Alt er mulig. Vi har tilgang på gode digitale designere, og bistår gjerne i en eventuell designprosess.

Behov for integrasjon?

Mange har behov for automatisk datautveksling. En god integrasjon kan gjøre hverdagen enklere, mer effektiv og ikke minst være kostnadsbesparende. Vi hjelper deg med å få nettsiden til å «snakke» med ønskede systemer. Våre løsninger er «åpne» og kan enkelt integreres mot andre.

WordPress + skreddersøm

WordPress er verdens mest brukte CMS (publisering- og redigeringssystem). Plattformen er kjent for sin fleksibilitet og brukervennlighet. Over en tredjedel av alle nettsider i verden bygges nå med WordPress. Vi bruker WordPress som plattform i bunnen og skreddersyr alt av kode og funksjonalitet basert på hver kundes behov.

Digital markedsføring

Vi har bygget Easyweb rundt to kompetanseområder vi mener er avgjørende for å lykkes på nett, utvikling og markedsføring. Disse områdene må fungere godt sammen for gode digitale resultater.

Hos oss er det kort vei mellom prosjektledere, utviklere og markedsførere. Slik sikrer vi god fremdrift, og mulighet for å utføre ting raskere.

Rådgivning og opplæring

Vi bistår med opplæring i WordPress ved behov.

Presis rapportering

Vi har utviklet et gratisverktøy for våre kunder. Med Easyweb appen kan du enkelt følge hvordan nettstedet og/eller markedsføringen din presterer. Vi har satt sammen flere verktøy for å gi deg et presist og overordnet bilde av nettstedets performance. Les mer her.

 

Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Nettside