Easyweb AS Easyweb AS X

Nettside

Nettsiden er ofte kundens første møte med bedriften din! Easyweb hjelper deg med å utvikle nye moderne nettsider i Wordpress. Vi bistår med rådgivning, UX, design, utvikling og integrasjon. Stor grad av fleksibilitet – alt er mulig!

Be om tilbud Les mer her

Det skal være lett å finne frem, siden bør ha et moderne og intuitivt design, den skal respondere raskt og må fungere godt på mobil.

Det skal være lett å finne frem, siden bør ha et moderne og intuitivt design, den skal respondere raskt og må fungere godt på mobil ↓

Konvertering i fokus

Nettsiden bør levere både bedriften din og kunden verdi. Enten det er i form av leads, salg, rask informasjonen eller kontaktinformasjon. Vi blir sammen enig om hva nettsidens målsetning(er), målgruppe og bygger UX, design og funksjonalitet basert på dette.

Mobil er viktig!

Har du råd til å ha en nettside eller en mobilversjon som ikke fungerer? Husk at vi allerede er godt på vei fra mobile first til mobile only.

Design, funksjonalitet og integrasjon

Vi har svært få begrensninger når det kommer til design eller utvikling av ønsket funksjonalitet: Alt er mulig.

Vi har tilgang på gode digitale designere, og bistår gjerne i en eventuell designprosess.

De fleste prosjekter har behov for automatisk datautveksling. En god integrasjon kan gjøre hverdagen enklere, mer effektiv og ikke minst være kostnadsbesparende. Vi hjelper deg gjerne med å få nettsiden til å «snakke» med systemene dine. Våre løsninger er «åpne» og kan enkelt integreres mot andre.

WordPress + skreddersøm

WordPress er verdens mest brukte CMS (publisering- og redigeringssystem). Plattformen er kjent for sin fleksibilitet og brukervennlighet. Over en tredjedel av alle nettsider i verden er nå bygget på WordPress. Vi bruker WordPress som plattform i bunnen og skreddersyr alt av kode og funksjonalitet basert på hver kundes behov.

I rekordfart har WordPress gått forbi øvrige «open source» aktører i markedet. CMS´et er bygget på åpen kildekode (open source) og har ingen lisenser. Både små og store aktører med komplekse integrasjoner bruker i dag plattformen. I tillegg er det mange aktører både nasjonalt og internasjonalt som har kompetanse innen denne plattformen.

Digital markedsføring

Vi har bygget Easyweb rundt to kompetanseområder vi mener er avgjørende for å lykkes på nett, utvikling og markedsføring. Disse to områdene må fungere godt sammen for gode digitale resultater.

Hos oss er det kort vei mellom prosjektledere, utviklere og markedsførere. De to kompetanseområdene drar nytte av hverandre i utforming av både digitale løsninger og markedsføring. Slik sikrer vi riktig fremdrift, og mulighet for å utføre ting raskere.

Rådgivning og opplæring

Vi ønsker i samarbeid med deg å utarbeide skissene og interaksjons-designet slik at vi sikrer utvikling av en nettside som oppfattes enkel og som leverer verdi.

Vi bistår også med opplæring i redigering- og publiseringssystemet WordPress.

 

Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Nettside

Close intercom icon
Easyweb AS intercom icon