Easyweb AS Easyweb AS X

Nettbutikk

Easyweb utvikler store, små, enkle og avansere nettbutikker i WooCommerce. Vi bistår med generell nettbutikk-kompetanse, utvikling, rådgivning, UX, design og integrasjoner. Vi har stor grad av fleksibilitet – alt er mulig!

Be om tilbud Les mer her

Det er vår jobb å utforme design og funksjonalitet slik at flest mulig av besøkende handler hos deg.

Design, UX, funksjonalitet og integrasjon – alt er mulig

Vi har svært få begrensninger når det kommer til design eller utvikling av ønsket funksjonalitet. Vi har tilgang på gode digitale designere, og bistår gjerne i en eventuell designprosess.

Vi er opptatt av gode brukeropplevelser og hjelper deg med å utforme brukeropplevelse (UX) og funksjonalitet etter ditt og brukernes ønske.

De fleste prosjekter har behov for automatisk datautveksling. En integrasjon kan gjøre hverdagen enklere, mer effektiv og ikke minst være kostnadsbesparende. Vi hjelper deg gjerne med å få nettsiden til å «snakke» med systemene dine. Våre løsninger er «åpne» og kan enkelt integreres mot andre.

Mobil ONLY!

80% av kundene dine besøker deg fra mobilen. Har du råd til å ha en nettbutikk der mobilversjonen ikke fungerer optimalt?

Valg av betalingløsning

Du står helt fritt til å velge betalingsløsning. Vi rådgir og anbefaler gjerne basert på hva og hvordan du skal selge. Vi kan integrere mot alle betalingsløsninger. Vipps, Klarna, Dintero, Svea, Collector, Nets, PayEx, Dibs, Bambora og Apple Pay er noen eksempler. Du kan lese mer om Vipps og Klarna her.

Brukernes tilbakemeldinger er viktig

Nettbutikken skal levere deg omsetning – vi mener at den beste måten å sikre dette på er ved å lytte til brukerne av nettstedet. Det er viktig at brukerne synes nettstedet er brukervennlig og enkel i bruk, samt at de føler at det er trygt å handle.

Digital markedsføring

Vi har bygget Easyweb rundt to kompetanseområder vi mener er avgjørende for å lykkes på nett, utvikling og markedsføring. Disse to områdene må fungere godt sammen for gode digitale resultater.

Hos oss er det kort vei mellom prosjektledere, utviklere og markedsførere. De to kompetanseområdene drar nytte av hverandre i utforming av både digitale løsninger og markedsføring. Slik sikrer vi riktig fremdrift, og mulighet for å utføre ting raskere.

WordPress + WooCommerce

WordPress er verdens mest brukte CMS (publisering- og redigeringssystem). Plattformen er kjent for sin fleksibilitet og brukervennlighet. Over en tredjedel av alle nettsider i verden er nå bygget på WordPress.

WooCommerce har på kort tid vokst til å bli verdens mest utbredte nettbutikkplattform. Over 45% av alle verdens nettbutikker kjører nå WooCommerce. WooCommerce kjører som en utvidelse i WordPress.

I rekordfart har WordPress og WooCommerce gått forbi øvrige «open source» aktører i markedet. CMS´et er bygget på åpen kildekode (open source) og har ingen lisenser. Både små og store aktører med komplekse integrasjoner bruker i dag plattformen.

I tillegg er det mange aktører både nasjonalt og internasjonalt som har kompetanse innen denne plattformen.

Kontroll på kode, sikker drift og rask support

Hos oss utvikles alltid koden fra bunnen av, og er alltid kundens eiendel i våre prosjekter. Vi logger all kode som produseres og har alltid back-up.

Vi drifter og supporterer alle våre egenutviklede løsninger. For å sikre at nettbutikken ikke blir utdatert er det viktig å ha fokus vedlikehold, videreutvikling og ha et forhold til hvordan besøkende bruker siden din.

Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Nettbutikk

Close intercom icon
Easyweb AS intercom icon