Easyweb AS Easyweb AS X

Nettbutikk

Easyweb utvikler skreddersøm av store, små, enkle og avansere nettbutikker. Både B2C og B2B. Vi bistår med ekspertise innen e-handel, utvikling, rådgivning, UX, design og integrasjoner. Vår arkitektur lar deg ta i bruk de beste løsningene og henge med i utviklingen fremover.

Minimumsbudsjett: 100.000

Be om tilbud Les mer her

Det er vår jobb å utforme design og funksjonalitet slik at flest mulig av besøkende handler hos deg.

Garantert fornøyd

Slik jobber vi

Kundeløfter

Referanser

Easyweb har et engasjement og en kundeservice på et høyt nivå. De er løsningsorienterte, har høy kompetanse, tar eierskap, er effektive og kommer kontinuerlig med gode råd og tips. – Skogstad Sport

Design og funksjonalitet

Ettersom vi skriver all kode fra bunnen av har vi få begrensninger når det kommer til ønsket funksjonalitet – Alt er mulig. Vi har tilgang på gode digitale designere, og bistår gjerne i en eventuell designprosess.

Vi hjelper deg med å utforme gode brukeropplevelser (UX) og funksjonalitet etter ditt og brukernes ønske.

Behov for integrasjon?

De fleste nettbutikker har behov for automatisk datautveksling. En god integrasjon kan gjøre hverdagen enklere, mer effektiv og ikke minst være kostnadsbesparende. Vi hjelper deg med å få nettbutikken til å «snakke» med ønskede systemer. Våre løsninger er «åpne» og kan enkelt integreres mot andre.

Mobil ONLY!

I gjennomsnitt besøker ca. 80% nettstedet ditt fra mobilen. Har du råd til å ha en nettbutikk der mobilversjonen ikke fungerer optimalt?

Valg av betalingløsning

Du står helt fritt til å velge betalingsløsning. Vi rådgir og anbefaler gjerne basert på hva og hvordan du skal selge. Vi kan integrere mot alle betalingsløsninger. Vipps, Klarna, Dintero, Svea, Collector, Nets, PayEx, Dibs, Bambora og Apple Pay er noen eksempler. Du kan lese mer om Vipps og Klarna her.

Presis rapportering

Vi har utviklet et gratisverktøy for våre kunder. Med Easyweb appen kan du enkelt følge hvordan nettstedet og/eller markedsføringen din presterer. Vi har satt sammen flere verktøy for å gi deg et presist og overordnet bilde av nettstedets performance. Les mer her.

Digital markedsføring

Vi har bygget Easyweb rundt to kompetanseområder vi mener er avgjørende for å lykkes på nett, utvikling og markedsføring. Disse to områdene må fungere godt sammen for gode digitale resultater.

Hos oss er det kort vei mellom prosjektledere, utviklere og markedsførere. De to kompetanseområdene drar nytte av hverandre i utforming av både digitale løsninger og markedsføring. Slik sikrer vi riktig fremdrift, og mulighet for å utføre ting raskere.

WordPress + WooCommerce

WordPress er verdens mest brukte CMS (publisering- og redigeringssystem). Plattformen er kjent for sin fleksibilitet og brukervennlighet. Over en tredjedel av alle nettsider i verden bygges nå med WordPress. Vi bruker WordPress som plattform i bunnen og skreddersyr alt av kode og funksjonalitet basert på hver kundes behov.

WooCommerce har på kort tid vokst til å bli verdens mest utbredte nettbutikkplattform. Over 45% av alle verdens nettbutikker kjører nå WooCommerce.

I rekordfart har WordPress og WooCommerce gått forbi øvrige «open source» aktører i markedet. CMS´et er bygget på åpen kildekode (open source) og har ingen lisenser. Både små og store aktører med komplekse integrasjoner bruker i dag plattformen.

I tillegg er det mange aktører både nasjonalt og internasjonalt som har kompetanse innen denne plattformen.

Kontroll på kode, sikker drift og rask support

Hos oss utvikles alltid koden fra bunnen av, og er alltid kundens eiendel. Vi logger hver minste kodelinje som utvikles og har alltid back-up.

Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Nettbutikk