Easyweb AS X

Digital markedsføring

Vi bistår med data- og resultatbasert markedsføring, også kjent som performance marketing. Ønsker du å vite hva du får igjen for hver annonsekrone? Vi i Easyweb har en økonomisk, åpen og ærlig modell for å hjelpe deg med å lykkes.

Minimumsavtale på 10 timer pr. mnd.

Be om tilbud Les mer her

Vinn øyeblikkene som teller og forbedre dine digitale resultater!

Våre tjenester

Easyweb kan levere en helhetlig markedsføringsløsning. Vi ser god effekt av å ha ansvar for flere annonseplattformer da det er naturlig å kommunisere til brukere forskjellig etter hvor man befinner seg i kundereisen.

Vi leverer annonsering på plattformer som:

  • Google Ads
  • Microsoft Ads
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Snapchat

I tillegg bistår vi med utsendelse og/eller vurdering av nyhetsbrev og SMS utsendelser.
Vi er sertifiserte partnere av Google og Microsoft.

Fornøyde kunder

Slik jobber vi

Kundeløfter

Nå dine mål på nett!

Du er avhengig av hjelp fra digital markedsføring for å nå dine mål. Easyweb hjelper til med datadrevet og resultatbasert markedsføring (også kalt performance marketing). Vårt mål er å hjelpe kunder med lønnsom annonsering. Annonseringsmål kan f.eks være økt omsetning, flere leads eller trekke kunder inn i fysisk butikk.

«De er dedikerte og profesjonelle, og har den energien som skal til for å lykkes.» – Mestergull

Presis rapportering

Vi har utviklet et gratisverktøy for våre kunder. Med Easyweb appen kan du enkelt følge hvordan markedsføringen din faktisk presterer. Vi har satt sammen flere verktøy for å gi deg et presist og overordnet bilde av nettstedets performance. Les mer her.

Åpen, ærlig og økonomifokusert modell

Easyweb tilbyr en åpen og ærlig modell hvor du enkelt vil se hva du får igjen for hver annonsekrone du bruker. Vi måler ROI inkl. vårt konsulenthonorar.

 

 

Viktige tilleggstjenester

Vi ønsker å være en fullskala partner som kan bistå våre kunder med alle digitale utfordringer de måtte ha. I den forbindelse har vi flere tilleggstjenester som vi tilbyr for å hjelpe våre kunder å lykkes på nett:

Søkeordsanalyse

Brukertesting

Kartlegging og strategi

Hos oss møter du ansatte som brenner for å levere  deg resultater. Det er viktig å gjøre en grundig kartlegging av din bedrift. Her fokuserer vi på kartlegging av bedriften, deres kunder, målgrupper og KPIer vi bør måle.

Sporing og oppfølging

For å levere best mulig verdien er det ekstremt viktig at måling og sporing er satt opp riktig. I tillegg benytter vi handlingsbasert annonsering. Nettstedet bør sende annonseringsplattformene eventer slik at vi kan sette opp annonsering basert på hva brukerne faktisk gjør på nettstedet.

La Easyweb få sjansen til å hjelpe deg og!

Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Digital markedsføring