Easyweb AS Easyweb AS X

Digital markedsføring

Vi bistår med data- og resultatbasert markedsføring, også kjent som performance marketing. Ønsker du å vite hva du får igjen for hver annonsekrone? Vi i Easyweb har en økonomisk, åpen og ærlig modell for å hjelpe deg med å lykkes.

Be om tilbud Les mer her

Vinn øyeblikkene som teller og forbedre dine digitale resultater!

Nå dine mål på nett!

Du er avhengig av hjelp fra digital markedsføring. Vi driver resultatbasert markedsføring, eller performance markedsføring. Vårt mål er å hjelpe våre kunder å nå sine mål på nett, det være seg å øke omsetning, få flere leads, eller trekke kunder inn i fysisk butikk.

Åpen og ærlig modell

Vi i Easyweb har en åpen modell hvor du enkelt kan se hva du får igjen for annonsekronene dine (ROI inkl. vårt konsulenthonorar). Vi kan tilføre din bedrift både markedsmessig og teknisk kompetanse.

Våre tjenester

Vi leverer en helhetlig markedsføringsløsning for våre kunder. Vi ser god effekt ut av å ha ansvar for flere annonseplattformer for å dra synergier på tvers av digitale flater. Det er naturlig å kommunisere til kunder forskjellig etter hvor man befinner seg på internett og i kundereisen.

Vi leverer annonsering på plattformer som Google Ads, Microsoft Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Nyhetsbrev og SMS. Vi er sertifiserte partnere av Google og Microsoft.

Ønsker du å vite mer om våre tjenester?

Les deg opp på våre annonseringsprodukter her.
Her kan du lese hvordan et google søk egentlig fungerer.
Har du fysisk butikk? Les litt om omnichannel markedsføring her.

Kartlegging og strategi

Hos oss møter du ansatte som brenner for å levere resultater. For å kunne levere deg resultater er det viktig å gjøre en grundig kartlegging av din bedrift. Her fokuserer vi på kartlegging av bedriften, deres kunder, målgrupper og overordnede KPIer. Dette hjelper oss å legge en god digital annonseringsstrategi.

Sporing og oppfølging

For å levere best mulig verdien er det ekstremt viktig at all måling/sporing er satt opp riktig. Dette hjelper oss å sette opp en god rapporteringsstruktur og vise til bedring i performance. Vi benytter oss av et brukervennlig rapporteringssenter som hele tiden gir status på resultater og fremgang for annonseringen.

Ingen bindingstid

Ingen bindingstid, ingen skjulte provisjoner, fleksible avtaler – la oss få sjansen til å hjelpe deg og!

Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Digital markedsføring

Close intercom icon
Easyweb AS intercom icon