Easyweb AS X

Apputvikling

Vi har dyktige rådgivere og utviklere som kan hjelpe deg med å utvikle apper for Android (Google) eller iOS (Apple). Vi bistår deg gjennom hele prosessen, fra design til lansering.

Minimumsbudsjett: 200.000

Be om tilbud Les mer her

En app kan ha mange muligheter og fordeler, men etter vår vurdering er det tre ting som er ekstra nyttig ↓

En app kan ha mange muligheter og fordeler, men etter vår vurdering er det tre ting som er ekstra nyttig ↓

En App er lett tilgjengelig for brukeren

Ett trykk på ikonet og du er i bedriftens app. Man slipper å huske en internettadresse eller gjøre et google søk for å finne frem nettsiden.

Meldinger til brukeren (pushvarsler)

En app har mulighet å sende meldinger til brukern via såkalte pushvarsler – helt kostnadsfritt! Brukeren mottar meldingen på samme måte som en SMS. Ett trykk på meldingen og vips så er brukeren inne i appen.

Trygg lagring av betalingsinformasjon (og annen info)

I en app kan kundene trygt lagre betalingskort og annen betalingsinformasjon. Dette gjør veien til et kjøp (konvertering) kortere.

Gjør nettbutikken eller nettsiden om til en app

Vi hjelper deg å lage en app av nettbutikken din eller funksjoner på nettsiden din. Noen av fordelene er enklere tilgjengelighet, direkte kommunikasjon gjennom push- varsler, alltid logget inn, raskere betalingsprosess. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Sitter du på en god app idé?

La oss hjelpe deg å realisere den!

Vi anbefaler et budsjett på minimum 200.000 for en appleveranse som inkluderer designprosess, et webbasert administrasjonspanel og app som støtter både iOS og Android.

Har du en idé du ønsker å beskytte? Signer gjerne en fortrolighetsavtale / NDA med oss før du tar kontakt! Signering av fortrolighetsavtale / NDA er en helt uforpliktende avtale i forhold til en eventuell leveranse.

Slik utvikler vi apper

Når vi utvikler apps går vi igjennom disse 4 fasene før appen din blir en realitet:

Forprosjekt

Enhver app trenger en klar strategi, et godt konsept og en definert forretningsmodell. I tillegg en detaljert beskrivelse over appens funksjoner og integrasjoner. Sammen spesifiserer vi dette i et forprosjekt.

Design og brukeropplevelse

Design handler ikke bare om hvordan det ser ut og føles, men også hvordan appen faktisk fungerer i bruk. Vi bistår med design og god rådgivning samt en prototype og god skisse av appen før vi starter utvikling.

Utvikling og testing

Vi har gode utviklere som hjelper oss å utvikle appen slik vi sammen har spesifisert den. Mange apper har ofte behov for et back-end system som lar deg administrere brukere og innhold – det hjelper vi deg med.

Driver du nettbutikk eller har du en nettside kan vi bruke den samme databasen som nettløsningen og tilby produktene eller funksjonene via en App

Lansering

Vi hjelper deg å lansere appen i Apple Store og Google Play.

Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Apputvikling