Easyweb AS X

Symbolske Gaver

Symbolske Gaver leveres av Norsk Folkehjelp, og selger gaver som er med på å forandre verden. En annerledes og meningsfull nettbutikk.

Besøk side Be om tilbud Se case

Utgjør en forskjell!

Vi har utviklet Norsk Folkehjelps nettbutikk for Symbolske Gaver.

Symbolskegaver.no tilbyr en rekke produkter hvor du er med på å støtte viktige temaer i verden og i lokalsamfunnet. Blant annet kan du støtte redningstjenester, flyktning og inkluderingsarbeid, minerydding, humanitært arbeid, og krise/konflikts håndtering.

I nettbutikken er det valg mellom å kjøpe fysiske kort eller et digitale kort med valgfri sum. Ved valg av digitalt kort kan du som kjøper legge til en personlig hilsen. Kortet vil genereres automatisk og det er utviklet funksjonalitet for å sende kortet direkte til mottaker, samt mulighet for å planlegge når kortet skal sendes.

 

Tilbakemelding

Vi kunne ikke vært mer fornøyd

Easywebs åpne prismodell gjorde at vi hele tiden hadde full kontroll på kostnadene, og nettbutikken ble tross kort tidshorisont lansert i god tid før anslått dato. Easyweb har gjort hele prosessen fra behovsanalyse til ferdig resultat.

Det er tydelig at de ikke bare brenner for det faglige, men også for at kunden skal ha en positiv opplevelse og føle seg ivaretatt. Vi ble hele tiden holdt oppdatert på utviklingen, med mulighet for å komme med innspill og gjøre endringer. Selve nettbutikken er bedre enn vi kunne drømt om. En moderne, intuitiv nettbutikk, med flere løsninger som er skreddersydd oss og våre givere.

Avdelingen vår er så stolte over resultatet, at nettsiden flere ganger har blitt løftet fram internt i organisasjonen. Vi gleder oss til et langt samarbeid med Easyweb!

Lasse Onarheim Dahl, Norsk Folkehjelp

Produksjonsliste

  • Skreddersydd design
  • WordPress
  • WooCommerce
  • Integrasjon mot lagersystem (BK Logistikk)
  • Autogenerering av «digitalt kort»
  • Funksjon for å sende «digitalt kort» direkte til mottaker
  • Funksjon for å planlegge tidspunkt for utsendelse av kort

 

Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Nettbutikk