Easyweb AS X

Rindalslist.no

Rindalslist en del av EHL Profiles Group, og er en av de største produsentene av listverk i Nord Europa som ledes av Andrus Rooks.

Besøk side Be om tilbud Se case

Nettsider og produktkatalog med NOBB-integrasjon

Vi har utviklet nye nettsider og produktkatalog med NOBB-integrasjon for Rindalslist AS.

Rindalslist AS er en del av EHL Profiles Group, en av de største produsentene av listverk i Nord Europa. De kom til oss med ønske om en nettside med fokus på en god presentasjon av produktene deres og tilhørende produktdata og dokumentasjon.

Resultatet ble nye Rindalslist.no – en moderne og fleksibel nettside med fokus på enkel og intuitiv navigasjon i mellom produkter (på både mobil og desktop), med en tilhørende inspirasjonsdel for å fortelle eksisterende og potensielle kunder om hva Rindalslist leverer og alt det spennende man kan bruke produktene deres til.

Rindalslist bruker NOBB og alt av produktdata på nettsiden hentes automatisk derfra via vår egenutviklede NOBB-integrasjon.

Vi gratulerer med nye nettsider!

Tilbakemelding

Vi ønsker å takke Easyweb AS for utmerket arbeid med å utvikle våre nettsider. Deres strukturerte tilnærming, gode råd og grundige oppfølging har vært avgjørende for å oppnå et vellykket resultat.

Easyweb AS har vist gode evner til å forstå våre behov og ønsker, og har levert et nettsted som ikke bare er funksjonelt, men også estetisk tiltalende. Deres team har vært profesjonelle og har vært lydhøre for våre ønsker og endringsønsker gjennom hele prosessen. Vi setter også stor pris på at vi holdt oss innenfor kostnadsrammen, uten at det det oppstod betydelige ekstrautgifter underveis.

Vi setter pris på deres ekspertise og erfaring innen webutvikling, samt deres evne til å gi gode råd og veiledning. Vi er svært fornøyde med sluttresultatet, og vi vil absolutt anbefale Easyweb AS til andre som ser etter en pålitelig og dyktig partner for å utvikle nettsider.

Kirsti Helgetun, Økonomisjef

Produksjonsliste

Skreddersydd design basert på kundes profilmanual
Utvikling av ny nettside stor fleksibilitet
Eksternt søk fra Algolia
Utvidet filtreringsmulighet på produktkategori-nivå
Blogg- og referansemodul
Forhandlerportal / Forhandlersøk
Integrasjon mot NOBB

Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Nettside