Easyweb AS X

Oseberg Services AS

Oseberg Services leverer tjenester innenfor regnskap, lønn og rådgivning til disse fagområdene. Vi har utviklet deres nye nettsider.

Besøk side Be om tilbud Se case

Nettside for Oseberg Services AS

Vi har utviklet nye nettsider for Oseberg Services AS.

Oseberg Services leverer tjenester innenfor regnskap, lønn og rådgivning til disse fagområdene. Oseberg hadde en ønske om en ny nettside hvor fokus skulle være en oversiktlig, intuitiv og god presentasjon av deres tjenester. Andre viktige elementer var mobilvennlighet, fleksibilitet i oppbyggningen av sider, og et ønske om å vise seg frem som en moderne og attraktiv arbeidsplass.

Som et resultat av denne bestillingen ble oserbergservices.no lansert i ny drakt i mai 2023. Nettsiden inneholder en rik og oversiktlig meny med intuitiv navigering til alle tjenesteområdene. I tillegg til informasjon om tjenesteområdene har nettsiden et fokus på å vise frem hva man kan forvente seg av arbeidsplassen Oseberg Services og deres bedriftskultur.

Easyweb gratulerer med nye nettsider!

Tilbakemelding

Nettsiden dere har levert, er både visuelt tiltalende og funksjonell, og den representerer vår bedrift på en profesjonell og moderne måte. Det er tydelig at deres team har lagt ned mye arbeid og kreativitet i designet, og vi er svært fornøyde med både layout og brukervennlighet. Vi har allerede mottatt positive tilbakemeldinger fra kunder og samarbeidspartnere, som påpeker den enkle navigeringen og det tiltalende designet.

Vi er glade for å ha valgt Easyweb som vår nettsideutvikler og ser frem til et langvarig og fruktbart samarbeid. Vi vil absolutt anbefale deres tjenester til andre bedrifter som ønsker en profesjonell og pålitelig partner for nettsideutvikling.

- Daniel Krauss-Larsen, Salg og Markedsansvarlig

Produksjonsliste

  • Skreddersydd design
  • WordPress
  • Utvikling av ny nettside med modulbasert oppbygning (gir stor fleksibilitet)
  • 15 ulike moduler
  • Ansattoversikt
  • Tjenesteoversikt
  • Systemoversikt
Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Oseberg Services AS