Easyweb AS X

Mikkelparken

Mikkelparken er familieparken der gode barndomsminner blir skapt.

Besøk side Be om tilbud Se case

Ny nettside integrert med bookingsystem

Mikkelparken kontaktet oss med ønske om å finne en utviklingspartner som kunne utvikle de nye nettsidene deres. De ønsket å modernisere nettsidene visuelt og ikke minst funksjonelt. I en stadig mer digital verden så de behovet for å presentere parken digitalt på en måte som bidrar til at flere finner og ønsker og besøke den flotte familieparken.

Mikkelparken ønsket seg fleksible og lekne nettsider, i tråd med deres profil og målgruppe. Det var også viktig for de å enkelt kunne endre inntrykk basert på sesong og årstider.

I tillegg til overnevnte var hovedgrunnen for å fornye nettsiden å forenkle online booking av billetter og overnatting gjennom nettsiden. I de spesielle «Koronatidene» vi har vært inne i i over ett år er dette eneste mulige salgskanal for billetter til parken. Strenge retningslinjer bidro også til behov for å vise kapasitet i parken og andre smittevernrelaterte behov. Mikkelparken ønsket at all nødvendig informasjon, samt booking, skulle finnes på en og samme nettside.

Resultatet ble et samarbeid som resulterte i nye Mikkelparken.no, basert på design laget av Haltenbanken 

Tilbakemelding

Me er veldig fornøyd med samarbeidet!

Eg og Dag kan begge skrive under på at Easyweb med Gaute som representant har vore veldig profesjonelle gjennom heile samarbeidet. Dei har tatt føringen og leda prosjektet effektivt framover. Dette har vore heilt essensielt for oss, spesielt i periodar der me er travelt opptatt med drift og klargjering av sesongopning. Me har vore spesielt glade for: - Oversiktlege oppsummeringar etter møter - Jevnlinge statusoppdateringar undervegs i prosessen. Generelt god oppfølging gjennom heile prosjektet. - Alltid tilgjengelig, raskt svar på henvendelsar - Måten EW har samarbeida med dei andre aktørane i prosjektet og knytt saman trådar har vore supert. - Lytta til våre behov og ønsker, og hjulpet oss å finne gode løysingar som passer deretter

Inga Måkestad, Driftsleiar Mikkelparken

Produksjonsliste

Modulbasert nettside basert på design fra Haltebanken
Integrasjon mot bookingsystem fra Compusoft på billetter og overnatting
Animasjoner og effekter samt flere videomuligheter for å fenge et «ungt» publikum
Interaktivt kart over parken og alle dens attraksjoner
Flerspråkelighet
+++

Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Nettside