Easyweb AS X

Krifon AS

Krifon er en leverandør av moderne kvalitetsprodukter til hjem og hage. Har du handlet i noen av landets største kjeder og butikker for hage og fritid har du mest sannsynlig sett opptil flere Krifon-produkter.

Besøk side Be om tilbud Se case

Satsning på netthandel

Krifon kom til oss med et ønske om å fornye seg og sin digitale profil. I tillegg hadde de et mål om å få flere av sine forhandlere til å handle sine varer på nett – og samtidig beholde fleksibilitet og dynamikk for sine kunder som om de handlet rett fra en selger de kjente godt fra før.

Som leverandør har Krifon store mengder produkter og forskjellige kolleksjoner (kataloger) for hver sesong. For å på en enkel og oversiktlig måte kunne administrere de store mengdene produkter og kataloger har Krifon et PIM-verktøy fra Integrasjonssystemer (iSYS) i bunnen – dette er fullintegrert med den nye nettbutikken slik at alt av produkt og produktkategori-håndtering foregår der.

Tilbakemelding

Vi må si oss veldig fornøyd med den nye nettbutikken Easyweb har utviklet for oss. Et teknisk vanskelig prosjekt, med koordinering og integrasjon med en annen av våre IT-leverandører, iSYS. Flyttingen av nettbutikken over på en standardisert, men samtidig fleksibel plattform som WooCommerce, med katalog, produkt og ordre integrasjon mot ERP og PIM systemene sparer oss for mye tid. Samtidig som det gir oss flere muligheter, attpåtil i et moderne design tilpasset den grafiske profilen vår Gaute og EasyWeb Norge loset oss gjennom det store og relativt lange prosjektet med fremdriftsplaner, lanseringsdato, koordineringsmøter og oppfølgingssamtaler på en profesjonell måte. Vi ble imponert over tekniske og kreative løsninger de kom på underveis, som gjorde jobben enklere og ga et godt resultat. Med et genuint pågangsmot, tilgjengelighet og ønske om å utvikle gode løsninger for kunden anbefaler vi gjerne Easyweb til andre.

Andreas Fon, Daglig Leder

Produksjonsliste

  • Design fra Affair
  • Full-integrasjon mot PIM-system (FEED) og ERP-system
  • Innloggingsbeskyttet nettbutikk med kundepriser og en rekke avansert funksjonalitet
  • Optimalisering for mobil og tablet
  • Forhandleroversikt
Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Nettside