Easyweb AS X

Intranett

Effektiv internkommunikasjon med ansatte er viktig, og i disse «koronatider» er kanskje behovet enda større. Ikke alle ansatte har egen Facebook-profil, har installert bedriftens e-post på mobilen eller har tilgang til bedriftens internsystemer hjemme.

Besøk side Be om tilbud Se case

Effektiv og lett tilgjengelig internkommunikasjon

Easyweb har utviklet en ferdig intranettløsning med flere muligheter og moduler slik at du enkelt kan distribuere informasjon til ansatte. Raskt og enkelt. Les mer om muligheter og funksjonalitet under.

Løsningen har støtte for app-modul for både iOS (iPhone) og Android slik at du kan sende viktige Push-varsler til ansatte raskt.

Tilbakemelding

Rask levering

Vi setter stor pris på at dere har fått til dette for oss så raskt!

Markedssjef, Lundhs

Design

Vi designer løsningen i tråd med bedriftens profil og farger. Vi har fått tillatelse å bruke «demo-grafikk» fra leveransen til LUNDHS.

Appmulighet for iOS og Android

Løsningen har mulighet for appmodul for iOS (iPhone) og Android. Med egen app er intranettet lett tilgjengelig for ansatte. I tillegg har du mulighet å sende viktig informasjon og meldinger direkte til ansattes mobiltelefon via såkalte pushvarsler – pushvarsler er også helt kostnadsfritt!

Brukeren mottar meldingen på samme måte som en SMS. Ett raskt trykk på meldingen og vips er brukeren inne i appen.

Produksjonsliste

  • Moderne og brukervennlig design. Enkelt å bruke for alle.
  • Felles logg inn for alle ansatte eller egen logg inn pr. ansatt
  • Mulighet for integrasjon slik at ansattetilganger opprettes eller slettes automatisk.
  • Nyhetsarkiv med enkel kategorisering. For eksempel: «Nyttig info», «Viktig info», «Driftsmeldinger», «Ukens gladsak», «Fra leder» osv.
  • Dokumentarkiv. Mulighet for ansatte til å laste ned interne dokumenter og maler.
  • Åpen eller lukket løsning. Med åpen løsning vil intranettet være passordbeskyttet og tilgjengelig så lenge du har tilgang til internett. Med lukket løsning tillater vi kun spesifikke IP adresser eller legge løsningen bak bedriftens VPN mur.
  • Mulighet for at ansatte kan redigere sin egen profil (eks. navn, bilde, kontaktinformasjon)
  • Integrert SMS modul. Send SMS til alle eller grupper av ansatte direkte fra kontrollpanelet.
  • Ulike tilgangsnivåer for visning av innhold. Eks. pr. avdeling eller pr. organisatorisk nivå.
  • Ulike admininstratortilganger for publisering og redigering i kontrollpanelet. For eksempel administratorer med alle tilganger, redaktør med skrive- og publiseringsrettigheter og forfattere med skrive-, men ikke publiseringsrettigheter.
Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Nettside