Easyweb AS X

Hepro AS

HEPRO AS er en moderne og fremtidsrettet kompetansebedrift som utvikler, produserer og selger hjelpemidler og velferdsteknologi av høy kvalitet og rent design.

Bedriften ble etablert i 1987 og har lang erfaring med utvikling av produkter og løsninger som skal gjøre hverdagen enklere for kundene deres. Visjonen til Hepro er å gi kundene muligheten til å klare seg selv, delta aktivt i egen hverdag og bo lengre hjemme.

Besøk side Be om tilbud Se case

Nettbutikk med integrasjon mot ERP og innkjøpssystem

Hepro er en bedrift som er under stadig utvikling og digitalisering.

I 2020 ønsket de en ny, brukervennlig og selgende nettbutikk for både privat- og bedriftskunder. Nettbutikken skulle være fullintegrert med deres ERP-system og også ha mulighet til å generere ordre inn i utvalgte kunders innkjøpssystem.

Vi så mulighet til å løse alle ønskene og reslutatet ble et samarbeid og en komplett leveranse av ny nettbutikk med skreddersydd design, basert på kundes profilmanual, bygget fra bunnen av på rammeverket WordPress / WooCommerce ble resultatet.

Det har i prosjektet vært lagt ned mye tid på teknisk arkitektur og integrasjon mot ERP og innkjøpssystemer for å få dette til å fungere mest mulig sømløst. Samtidig har det vært fokus på at det skal være enkelt å bruke og ikke minst handle i nettbutikken enten man er privat-kunde eller bedriftskunde.

Det har vært en utfordrende og spennende case å jobbe med og vi er stolte av resultatet.

Tilbakemelding

Vi er meget fornøyde med samarbeidet og leveransen. Dyktige og dedikerte folk som har solid kompetanse og god gjennomføringsevne. Vi har opplevd ryddig og profesjonell prosjektledelse, effektiv gjennomføring, veldig bra oppfølging og meget høy servicegrad.

Alexandra Parti, Markedskonsulent

Vi gratulerer Hepro med ny, moderne, nettbutikk og en solid plattform for videre netthandels-satsing og ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

Produksjonsliste

Skreddersydd design levert i samarbeid med BK Grafisk med fokus på god interaksjon og brukervennlighet

Utvikling av nettbutikk basert på overnevnte design

Responsivt design (optimalisering for mobil og tablet)

Eksternt søk fra Algolia for raskt søk med mange forskjellige søkeparameter og muligheter.

En rekke filtreringsmuligheter på produktkategori.

Blogg / artikkelmodul med stor fleksibilitet.

Klarna Checkout som betalingsløsning for privatkunder og kunder uten kreditt (kunder med kreditt faktureres fra ERP system)

Full integrasjon mot kundes ERP for henting av produkter, lager, priser, kunder og kundepriser / rabattmatrise.

Overførsel av ordre fra nettbutikk til ERP.

Mulighet til å logge inn i nettbutikken direkte fra Innkjøpssystem og ta med ordre tilbake fra nettbutikk til Innkjøpssystem for utvalgte kunder

 

Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Nettbutikk