Easyweb AS X

Combiwood Barkevik AS

Combiwood Barkevik er leverandør av bærekraftige interiørprodukter i tre til alle typer prosjekter på det norske markedet. Vi har laget deres nye nettsider og digitale produktkatalog – fullintegrert mot NOBB.

Besøk side Be om tilbud Se case

Combiwood Barkevik AS - Nettside og digital produktkatalog

Combiwood Barkevik tok høsten 2021 kontakt med Easyweb for å undersøke muligheten for nye nettsider. Fra før av hadde de nettsider som de synes var helt allrigthe, men det opplevdes som krevende og tungvint å redigere og publisere innhold, samt at det ikke var noen integrasjon mot NOBB der de administrerte alt av produktinformasjonen sin.

Resultatet ble et samarbeid og et prosjekt bestående av: Utarbeidelse av design av nye, moderne nettsider, samt utvikling av nettsidene og tilhørende NOBB-integrasjon slik at alt av produktdata administreres på ett sted.

Vi gratulerer og ser frem til et fortsatt godt samarbeid i tiden som kommer!

Tilbakemelding

Vi i Combiwood Barkevik har hatt en veldig god opplevelse av samarbeidet med Easyweb igjennom hele prosessen fra tilbud til ferdig side. Våre ønsker har blitt tolket godt og ivaretatt, og prosessen har foregått profesjonelt og punktlig. Vi opplever også at Easyweb lager innovative løsninger, og opplegg rundt integrasjon og wordpress har også vært godt. Vi gir Easyweb våre beste anbefalinger!!

Katrine Anvik-Krogstad

Produksjonsliste

Skreddersydd design utarbeidet av BK Grafisk AS

Eksternt søk fra Algolia med mange søkeparametere og mye funksjonalitet

Integrasjon mot NOBB for alt av produktdata

Referansemodul med mulighet for å knytte opp produkter

Blogg med kategorisering og mange moduler

 

Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Nettside