Easyweb AS X

CBK Distribusjon

CBK importerer og distribuerer AV-produkter, nettverksutstyr, kabler, komponenter og tilhørende utstyr til norske forhandlere. De har flere sterke merkevarer som det var på tide at fikk sine egne nettsider for markedsføring og ikke minst for at kunder enkelt kunne finne og laste ned nødvendig dokumentasjon om produktene.

Besøk side Be om tilbud Se case

Produktkatalog for 3 merkevarer

CBK tok derfor kontakt med oss i Easyweb for å lage nye nettsider for de 3 merkevarene deres;

Da det er 3 merkevarer med relativt like behov valgte vi å lage en multisite-plattform, der alle nettsidene deler samme funksjonalitet, men samtidig kan brukes som 3 frittstående nettsider.

Det viktigste for CBK var at kundene enkelt kunne finne frem til produktene deres for å finne nødvendig informasjon og dokumentasjon, det var viktig at informasjonen var tilgjengelig på både norsk og engelsk. CBK hadde invistert i PIM- system, og alle nettsidene er full-integrert med PIM systemet FEED 2 fra Integrasjonssystemer (iSyS) og alt av produktrelatert informasjon hentes automatisk over til nettsidene.

Da flere av kundene jobber med prosjekter der de bruker flere av produktene ønsket de også mulighet til å kunne sette sammen egne «samledokumenter» for dette.

Resultatet ble de tre nettsidene, og starten på et forhåpentligvis langt og godt samarbeid!

Tilbakemelding

Vi hadde behov for nye nettsider på tre av våre store merkevarer som skulle fungere som en digital produktkatalog for våre kunder. Vi valgte Easyweb til utvikling av dette, da de har god kjennskap til iSys sin PIM-løsning, FEED, som vi benytter til å berike produktene med god grunndata. Vi har fått svært god oppfølging og bistand underveis i prosjektet. De er alltid behjelpelige og hyggelige, og dersom det oppstår problemer underveis har disse alltid blitt raskt rettet. I tillegg har de god forståelse av våre ønsker og behov. Alt i alt, er vi svært fornøyde, og har nå tre flotte og profesjonelle hjemmesider.

Nikoline Vang, Marketing Manager

Produksjonsliste

Skreddersydd design utarbeidet av BK Grafisk AS

Integrasjon mot PIM-system FEED 2 fra Integrasjonspartner (iSYS): All produktinformasjon hentes automatisk fra PIM-systemet.

Multisitefunksjonalitet for å kunne lage sider for flere merkevarer ved behov, blant annet med fargevelgere for å skille på de forskjellige merkevarene.

Modulbaserte templater slik at kunde kan sette sammen forskjellige nettsider for hver merkevare.

Eksternt søk fra Aloglia med mange søkeparametere og funksjonaliet

Forespørselfunksjonalitet: Kunder kan sende inn forespørsler på utvalgte produkter

Samledokument: Kunder kan selv komponere «samledokument» for FDV-dokumentasjon for ønsket sammensetning av produkter

Last ned ExCel: Kunder kan sette sammen lister med produkter og laste ned Excel

Blogg med kategorier og mange moduler + mulighet for å knytte opp produkter.

Flerspråkelighet: Alle nettsidene er satt opp på både norsk og engelsk.

 

Lukk

Be om et uforpliktende tilbud på

Nettside