Easyweb AS Easyweb AS X

Om Easyweb

Selskapet startet som et studentprosjekt i 2011 – i 2021 fyller vi dermed 10 år! Easyweb holder til i Sandefjord, og er et web- og markedsføringsbyrå i fortsatt god vekst.

Easyweb er en seriøs digital aktør som utvikler og konsulterer nettsider, nettbutikker, integrasjoner og apper. I tillegg leverer vi digital markedsføring med fokus på økonomisk performance.

Våre ansatte

Vi har 7 engasjerte og digitale konsulenter som brenner for å hjelpe deg å lykkes på nett. I tillegg har vi bistand fra et fast utviklerteam på 15 personer i utlandet – et samarbeid som har fungert godt i over 5 år.

Hele teamet fikk utdelt Easyweb t-skjorter

Vi tar gjerne en «prosjektlederrolle» ved behov, og ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner med tanke på vekst, analyse og videreutvikling også etter leveranse. Vi har etablert 5 kundeløfter for å sikre fornøyde kunder og gode løsninger.

Resultatdrevet markedsføring

Vi har bygget opp Easyweb rundt kompetanseområdene utvikling og digital markedsføring. Vi mener begge områder er helt avgjørende for å lykkes digitalt, og som må fungere godt sammen.

Hos oss er det 5 meter mellom «utviklings- og markedsføringsavdelingen». Vi drar nytte av hverandres kompetanse i utforming av løsninger, og leveranse av digital markedsføring.

Som sertifisert Google Partner tilbyr vi digital markedsføring / performance arbeid med fokus på resultater. Vi er opptatt av å bli kjent med deg og kundene dine, for deretter å utvikle en digital strategi, og levere verdi (ROI) gjennom moderne og riktige annonseringsprodukter.

Fremoverlente, tilgjengelige og kreative

Våre kunder oppfatter oss som fremoverlente, tilgjengelige og løsningsorienterte. Vi har små og store kunder med ulike behov. De ansatte har teknisk og kreativ kompetanse kombinert med god forretningsforståelse.

Mestergull AS

De er dedikerte og profesjonelle

"Et prosjekt som dette pågår over langt tid, og det er viktig at noen tar ansvar for å holde alle trådene samlet og for å sikre fremdrift. For oss var det naturlig å gi Easyweb denne rollen. De er dedikerte og profesjonelle, og har den energien som skal til for å lykkes med et prosjekt som dette."

– Greger Hansen, CEO Mestergull

Vår forretningsmodell er godt mottatt. Klikk på bilde og les "Slik jobber vi"

Fikk Gründerprisen

I 2014 fikk vi prisen ”Årets Nykommer” av Sandefjords Næringsforening. Året etter mottok vi Grunderprisen i Vestfold.

Våre kunder gir Easyweb gode tilbakemeldinger når det gjelder evnen til å se kundens behov, ha høy tilgjengelighet, ta eierskap, levere rask og med kvalitet.

Et selskap i vekst

Selskapet omsatte for 1,5 MNOK i 2014 og ca. 20 MNOK i 2020.

Easyweb er stolt sponsor av Sandefjord Fotball, og er medlem av Sandefjord Næringsforening og Tenk Stort, Tenk Sandefjord.

Trippel AAA

Easyweb AS har trippel A (AAA) rating. Det betyr at selskapet har god økonomi, er veletablert og at det ikke er registrert anmerkninger på foretaket.

Close intercom icon
Easyweb AS intercom icon