Easyweb AS Easyweb AS X

Om Easyweb

Easyweb og er et web- og markedsføringsbyrå i fortsatt god vekst. VI holder til i Sandefjord, og fylte i 2021 10 år.

Easyweb er en digital aktør som utvikler og konsulterer nettsider, nettbutikker, integrasjoner og apper. I tillegg leverer vi digital markedsføring med fokus på økonomisk performance.

Våre ansatte

Vi har 7 engasjerte og digitale konsulenter som brenner for å hjelpe deg å lykkes på nett. Alle ansatte har god digital kompetanse og fungerer gjerne som sparringspartner og rådgiver for dine digitale løsninger.

I tillegg har vi bistand fra et fast utviklerteam på 12 personer i utlandet – et samarbeid som har fungert godt i over 7 år.

Hele teamet fikk utdelt Easyweb t-skjorter

Vi tar gjerne en «prosjektlederrolle» ved behov, og ønsker å være en langsiktig digital samarbeidspartner. Vi har etablert 5 kundeløfter for å sikre fornøyde kunder og gode løsninger.

Resultatdrevet markedsføring

Vi har bygget opp Easyweb rundt kompetanseområdene utvikling og digital markedsføring. Vi mener begge områder er helt avgjørende for å lykkes digitalt, og som må fungere godt sammen.

Hos oss er det 5 meter mellom «utviklings- og markedsføringsavdelingen». Vi drar nytte av hverandres kompetanse i utforming av løsninger, og leveranse av digital markedsføring.

Som sertifisert Google Partner tilbyr vi digital markedsføring / performance arbeid med fokus på resultater. Vi er opptatt av å bli kjent med deg og kundene dine, for deretter å utvikle en digital strategi, og levere verdi (ROI) gjennom moderne og riktige annonseringsprodukter.

Fremoverlente, tilgjengelige og kreative

Våre kunder oppfatter oss som fremoverlente, tilgjengelige og løsningsorienterte. Vi har små og store kunder fra mange ulike bransjer med ulike behov. De ansatte har teknisk og kreativ kompetanse kombinert med god forretningsforståelse.

Mestergull AS

De er dedikerte og profesjonelle

"Et prosjekt som dette pågår over langt tid, og det er viktig at noen tar ansvar for å holde alle trådene samlet og for å sikre fremdrift. For oss var det naturlig å gi Easyweb denne rollen. De er dedikerte og profesjonelle, og har den energien som skal til for å lykkes med et prosjekt som dette."

– Greger Hansen, CEO Mestergull

Vår forretningsmodell er godt mottatt. Klikk på bilde og les "Slik jobber vi"

Fikk Gründerprisen

I 2014 fikk vi prisen ”Årets Nykommer” av Sandefjords Næringsforening. Året etter mottok vi Grunderprisen i Vestfold.

Våre kunder gir Easyweb gode tilbakemeldinger når det gjelder evnen til å se kundens behov, ha høy tilgjengelighet, ta eierskap, levere rask og med kvalitet.

Et selskap i vekst

Selskapet ble etablert i 2011, og har drevet økonomisk sundt i alle år. I 2020 omsatte Easyweb for 19 MNOK. I 2021 estimerer vi med en omsetning et sted mellom 25-30 MNOK.

Trippel AAA

Easyweb AS har trippel A (AAA) rating. Det betyr at selskapet har god økonomi, er veletablert og at det ikke er registrert anmerkninger på foretaket.

Close intercom icon
Easyweb AS intercom icon