Easyweb AS X

Om Easyweb

Easyweb er et web- og markedsføringsbyrå i Sandefjord. Vi har et stort hjerte for gode digitale løsninger og for å skape resultater for kundene våre.

Vi utvikler og konsulterer nettsider, nettbutikker, integrasjoner og apper. Våre løsninger skal oppleves enkle, raske, konverteringsvennlige og brukervennlige. I tillegg leverer vi digital markedsføring med sterkt fokus på økonomi og lønnsomhet. For å måle effekt tilbyr vi verktøyet Easyweb appen gratis til alle web- og markedsføringskunder. I tillegg leverer vi tjenester som søkeordsanalyse og brukertesting.

12. september 2023 ble Easyweb en del av CoreTrek AS. Les mer her

Våre ansatte

Vi har 9 engasjerte og digitale konsulenter og utviklere som brenner for å hjelpe deg å lykkes på nett. Alle ansatte har god digital kompetanse og erfaring fra forskjellige bransjer og prosjekter. Vi fungerer gjerne som rådgiver og sparringspartner for din nye digitale løsning. Les mer om hvordan Easyweb jobber her.

Vi er 9 konsulenter i Easyweb. Martine, Liz, Fredrik, Torfinn, Gaute, Anders, Lasse, Nick og Robert hjelper deg med digital markedsføring, utvikling av nettsider eller nettbutikk

I tillegg har vi bistand fra et fast utviklerteam på 10 personer i utlandet – et samarbeid som har fungert godt i over 8 år.

 

Hele teamet fikk utdelt Easyweb t-skjorter

Vi tar gjerne en «prosjektlederrolle» ved behov, og ønsker å være en langsiktig digital samarbeidspartner for våre kunder. Vi har etablert 5 kundeløfter for å sikre fornøyde kunder og gode tjenester.

Resultatdrevet markedsføring

Vi har bygget opp Easyweb rundt kompetanseområdene utvikling og digital markedsføring. Vi mener begge områdene er helt avgjørende for å lykkes digitalt, og at de må fungere godt sammen.

Som sertifisert Google Partner tilbyr vi digital markedsføring (eller performance arbeid) med fokus på resultater. Vi er opptatt av å bli kjent med bedriften din, kundene dine, for deretter å utvikle en digital strategi, og levere verdi (ROI) gjennom moderne og riktige annonseringsprodukter.

Fremoverlente, tilgjengelige og kreative

Våre kunder oppfatter oss som fremoverlente, tilgjengelige og løsningsorienterte. Vi har små og store kunder fra mange ulike bransjer med ulike behov. Våre ansatte er tekniske, kreative og har god forretningsforståelse.

Mestergull AS

De er dedikerte og profesjonelle

"I et prosjekt som dette er det viktig at noen tar ansvar for å holde alle trådene samlet og for å sikre fremdrift. For oss var det naturlig å gi Easyweb denne rollen. De er dedikerte og profesjonelle, og har den energien som skal til for å lykkes med et prosjekt som dette."

– CEO, Mestergull AS

Gode tilbakemeldinger

Våre kunder gir Easyweb gode tilbakemeldinger når det gjelder evnen til å se kundens behov, ha høy tilgjengelighet, ta eierskap, levere rask og med kvalitet. Se våre referanser her

Et selskap i vekst

Selskapet ble etablert i 2011, og har drevet økonomisk sundt i alle år. I 2022 omsatte Easyweb for ca. 36 MNOK.