Easyweb AS X
Anslått lesetid:
ca. 2 minutter

Nytt gratisverktøy fra Easyweb

Easyweb feirer 10 års jubileum med lansering av ny gratis verktøy for bedrifter med nettside, nettbutikk eller digital markedsføring hos oss.

83% av alle norske bedrifter har i dag etablert egen nettside eller nettbutikk (Kilde: SSB). Med Easyweb appen kan du enkelt følge hvordan nettstedet og eller markedsføringen din presterer. Vi har satt sammen flere verktøy for å gi deg et overordnet bilde av nettstedets performance.

– Overraskende passivt

Hvor mange besøker siden? Hvor kommer trafikken fra? Gir trafikken deg verdi i form av leads, salg etc.? Hva er konverteringsgraden din? Hvor mye får du igjen for penger brukt på markedsføring? Appen vil deg raske svar rett i håndflata.

Vi opplever at flere bedrifter ikke har et forhold til hvordan nettstedet sitt presterer, noe som overrasker oss litt. Husk at nettsiden eller nettbutikken ofte er kundens første møte med bedriften din. 

Gaute Terland Nilsen, Konsulent

Et enklere og mer tilgjengelig verktøy er løsningen

Informasjon om nettstedets prestasjon er viktig kunnskap for å kunne forstå besøkende og for å gjennomføre datadrevne optimaliseringer. Ofte er det relativt små endringer som skal til for å bedre resultatene. Dette gjelder både om du har en liten eller stor nettside eller nettbutikk. 

Vi i Easyweb mener alle bedrifter med en digital løsning bør kjenne til og jobbe med tallene sine. Bruker du penger på annonsering er det f.eks. viktig å se om det faktisk lønner seg.

Lasse Haraldsen, Konsulent

Easyweb har utviklet en app som enkelt og raskt gir god innsikt i det vi anser som “nøkkelinformasjon”.

Det finnes etablerte verktøyer rundt dette, men vi opplever at de er for kompliserte og for lite tilgjengelige til at eier av nettstedet benytter det aktivt. I tillegg et riktig og godt sporingsoppsett mangelvare hos mange. Også flere profesjonelle aktører roter med dette på vegne av kunder.

Anders Årstein Hansen, Konsulent

Appen inkluderer også en kompetansebank som automatisk vil gi deg tips og ideer til hva du kan gjøre for å forbedre nettstedet.

Støtte fra Forskningsrådet

Konseptet og appen har fått innvilget støtte fra Forskingsrådet. Forskningsrådet støtter forskningsbasert innovasjon som leder til nye eller forbedrede produkter, prosesser, eller tjenester innenfor et eller flere sektorer i næringslivet. 

Easyweb appen er tilgjengelig for iPhone, Android telefoner og Mac med Apple M1-brikke.

Appen «Easyweb» vil være en gratis tjeneste, og er tilgjengelig i App Store og Google Play. I første fase vil appen kun brukes av Easyweb sine kunder, men vil åpnes for kommersielt bruk etterhvert.  

Vi har flere nye og spennende ideer og funksjoner på tegnebrettet i tiden fremover. I tillegg legger vi opp til at brukere kan gi oss tilbakemeldinger på funksjonalitet de ønsker seg. Vi tror dette kan bli et spennende og viktig hjelpemiddel for alle som har en nettside eller nettbutikk, forteller Anders.

Les mer om funksjonalitet eller last ned appen her