Easyweb AS Easyweb AS X
Skrevet av:
Lasse Haraldsen
Anslått lesetid:
ca. 3 minutter

Ledig stilling: Konsulent Performance Markedsføring

Liker du å hjelpe bedrifter med digital annonsering som gir resultater? Har du stålkontroll på tall, tenker utradisjonelt og gjennomfører prosjekter med stil? Liker du å kombinere teknisk kompetanse og business-hodet for å finne gode løsninger? Da kan vi by på en spennende jobb med varierte arbeidsdager og mye ansvar.

Som digital rådgiver vil du jobbe med å optimalisere kundereiser og utarbeide gode analyser. Du får ansvar for å påvirke kundens beslutninger innen digitale kanaler, måle og skape lønnsom markedsføring i form av effektive og moderne annonseprodukter.

Vårt markedsføringsteam består nå av tre personer, og du blir en del av dette dyktige teamet. Vi har både individuelt ansvar ovenfor egen kundeportefølje, og vil sparre tett som et team for å levere et best mulig resultat til kundene våre. Vi er opptatt av å utnytte oss av hverandres styrker for å hjelpe våre kunder, og å skape et så godt team som mulig. Det er alltid rom for å gjøre endringer for å hjelpe hverandre og kundene å bli bedre.

Arbeidsområder

 • Jobbe med annonseringsverktøy og plattformer som Facebook Business Manager, Google Ads, Microsoft Ads og Mailchimp.
 • Utarbeide kreative og gode løsningsforslag for annonseringsstruktur, kampanjer og kundereiser for våre oppdragsgivere – annonser, nyhetsbrev og SMS.
 • Optimalisere og vedlikeholde annonseplattformer, utarbeide digitale strategier for kundereiser. Alt fra analyse og kartlegging til teknisk oppsett (Google Analytics, Hotjar etc.)
 • Lede prosjekter og ha tett dialog med kunder, være bindeledd mellom flere interessenter.
 • Samarbeide tett og utveksle kunnskap med teamet ditt og kolleger fra web-avdelingen.
 • Selge våre markedsføringstjenester til eksisterende og nye kunder.

Kompetanse og personlige egenskaper

 • Høyskoleutdanning innen markedsføring, eller økonomi og administrative fag. Relevant erfaring kan kompensere for manglede utdanning.
 • To års erfaring innen resultatbasert markedsføring, og gjerne også netthandel og arbeid med produktfeeder.
 • Erfaring med kundehåndtering og stødig i kundemøter, selv når ikke resultatene er som ønsket.
 • Forretningsorientert, god markeds- og økonomisk forståelse.
 • Du er opptatt av resultater og jobber målbevisst.
 • Er komfortabel med å bli målt på resultater (både internt og eksternt)
 • Analytisk, strukturert og pinlig nøyaktig. Det å vise en kombinasjon av logisk og økonomisk forståelse for tall er viktig.
 • Du kommuniserer godt, spiller på lag, byr på deg selv og gjør andre gode.

Det er viktig for oss at du har en genuin interesse for digital markedsføring og digitale trender. Du holder deg oppdatert, kommer gjerne med nye ideer, og liker å teste ut ny teknolog som kan skape enda bedre resultater.

Hvorfor jobbe hos Easyweb?

Hos oss vil du få en enestående mulighet til å ta ansvar for kundens digitale markedsføring fra A til Å. Du får lede prosjekter for kunder fra ulike bransjer, både B2B og B2C. Vi er en mindre bedrift i vekst som er opptatt av å ha et godt fagmiljø der vi alle kan utvikle oss videre. Easyweb er en bedrift med høy takhøyde hvor alle ønsker å hjelpe hverandre å lykkes. Det settes derfor høye krav til ærlighet både internt og eksternt for å lykkes. Hos oss vil du jobbe tett med utviklingsteamet, og det er korte og raske beslutningsprosesser.

Vi holder til i nye, moderne lokaler på Fokserød. Litt ubeskjedent kan vi lokke med et supert sosialt arbeidsmiljø. Håper å høre fra deg.

Om Easyweb

Selskapet Easyweb ble startet som et studentprosjekt i 2011. I 2014 etablerte vi oss i Sandefjord, og er i dag et spennende web- og markedsføringsbyrå i bra vekst.

Vi har seks engasjerte og «digitale» konsulenter som brenner for å hjelpe kunder med å lykkes på nett. I tillegg har vi bistand fra et fast utviklerteam på 12-15 personer i utlandet.

Vi har valgt å bygge selskapet rundt kompetanseområdene webutvikling og Performance Marketing. Vi mener begge deler er helt avgjørende for at våre kunder skal lykkes på nett, og to områder som må fungere godt sammen.

Hos oss er det fem meter mellom «utviklings- og markedsføringsavdelingen», og vi drar nytte av hverandre i utforming av løsninger og lønnsom markedsføring for kunder. Les gjerne mer om oss på easyweb.no.

Les gjerne mer om Easyweb og vår 10års historie her.

Dersom dette høres ut som noe for deg, kontakt Lasse eller Anders:

Lasse Haraldsen

Lasse@easyweb.no / +47 926 41 909

Anders Årstein Hansen
anders@easyweb.no / +47 934 19 769