Easyweb AS X
Anslått lesetid:
ca. 3 minutter

Easyweb blir en del av CoreTrek

Etter en lengre periode med konstruktive samtaler, forhandlinger og workshops kan vi offentliggjøre at CoreTrek AS i Sandefjord har kjøpt alle aksjene i Easyweb AS. Vårt felles mål er nå å bli et av norges beste WordPress, e-handels og performance marketing miljøer!

Easyweb blir en del av Coretrek

Easyweb har i over 10 år hjulpet mange fornøyde kunder med utviklings- og markedsføringstjenester både lokalt og nasjonalt. Det skal vi i høyeste grad fortsette med, men nå med enda mer kraft, som en del av CoreTrek. 

CoreTrek har opparbeidet seg en sterk posisjon med innovative løsninger til over 1200 kunder over hele landet – både store og små virksomheter innenfor offentlig og privat sektor. Selskapet har i dag 70 ansatte som leverer blant annet nettsider, portaler, apper, intranett, rådgivere, prosjektledere, SEO-spesialister, tekstforfattere og mye mer. Med andre ord en digital totalleverandør. CoreTrek har i dag kontorer i Sandefjord, Oslo og Sandnes.

Varro Vekstpartner og Holta Invest overtok i fjor (2022) aksjemajoriteten i CoreTrek. De nye lokale eierne av CoreTrek har en offensiv og spennende strategi som vi er sikre på vil være fordelaktig for deg som kunde fremover.

Easyweb skal levere det samme

Easyweb skal i CoreTrek fortsette å levere utvikling av skreddersydde WordPress og e-handels løsninger for B2B og B2C. Våre performance marketing tjenester med sterkt fokus på analyse, konvertering og lønnsom annonsering skal også videreføres.

Selskapenes tjenester komplimenterer hverandre godt. Oppkjøpet av Easyweb vil ikke bety endringer for deg som kunde – vi skal levere som før, og under den samme kunde- og brukerfokuserte modellen vi alltid har jobbet etter.

Vi har hatt en fantastisk reise med Easyweb de siste 10 årene. Vi har dyktige ansatte, samarbeidspartnere og spennende kunder. Nå gleder vi oss til et nytt kapittel som en del av solide CoreTrek. Jeg er glad for at selskapet fortsatt vil ha hovedbase i Sandefjord med lokale eiere i ryggen. Vi ser store synergier med å slå miljøene sammen.

Anders Årstein Hansen, Daglig leder i Easyweb

Brandet «Easyweb – en del av CoreTrek» vil fortsatt bestå som avdelingsnavn for de 2 forretningsområdene vi nå vil representere i CoreTrek.

Ny organsiering, flere ressurser og økt kompetanse

WordPress og e-handelsavdelingen vil i tillegg til Fredrik, Torfinn, Gaute og Anders styrkes med 3 løsningsarkitekter, 5 utviklere og en supportressurs fra CoreTrek. I tillegg beholder vi vårt utviklingsmiljø i utlandet på 8 personer. Totalt vil teamet ha 21 heltidsressurser.

Anders Årstein Hansen vil lede avdelingen, og blir samtidig en del av ledergruppen til CoreTrek. Gaute Terland fortsetter som leder for produksjon og det utenlandske utvikler-teamet, mens Svein Mathisen (fra CoreTrek) blir ansvarlig for det norske utviklerteamet. Med andre ord får vi flere ressurser og ny kompetanse for å styrke vår satsing på gode digitale løsninger.

Nick, Martine, Elisabeth og Lasse i performance-teamet vil bli et eget team i markedsføringsavdelingen til CoreTrek. Performance-gjengen vil nokså raskt økes med flere dyktige rådgivere fra CoreTrek. Lasse Haraldsen vil fortsette som teamleder for performance marketing, og markedsavdelingen i CoreTrek vil ledes av erfarne Sander Alten.

Vårt mål er å bli et av Norges beste WordPress, Woocommerce og performance marketing miljøer. 

Med vår plan om å bli en ledende aktør i Norge innen komplette digitale løsninger passer Easyweb svært godt inn i våre planer. Vi har sett hvordan Anders og teamet hans har vokst, og i mange år levert gode løsninger for sine kunder. Vi er sikker på at Easyweb vil bidra sterkt i årene som kommer til at CoreTrek kan bli en enda bedre leverandør.

Kristian Susnic, Daglig leder i CoreTrek

Som kunde vil du også få tilgang på flere digitale tjenester enn det Easyweb har kunnet tilby så langt. Det gleder vi oss til å presentere for deg!

Vi er imponert over Easyweb. De har en tydelig forretningsmodell, og har skapt en strukturert og lønnsom virksomhet. Dette på basis av høy kundetilfredshet og svært kompetente ansatte.

Helge Krossøy, styreleder i CoreTrek

Blir medeiere i CoreTrek

Easyweb AS har vært eid av Anders Årstein Hansen (gjennom Årstein Holding AS), Gaute Terland (gjennom Terland Holding AS) og Lasse Haraldsen (gjennom Haraldsen Holding AS). Alle 3 reinvesterer og blir medeiere i CoreTrek. På denne måten sikrer vi både lokalt, langsiktig eierskap samt innflytelse i selskapet. 

Easyweb blir en del av Coretrek
Blir medeiere i CoreTrek. Fra venstre: Gaute Terland (Easyweb), Lasse Haraldsen (Easyweb), Anders Årstein Hansen (Easyweb), Helge Krossøy (styreleder, CoreTrek), og Kristian Susnic (Daglig leder, CoreTrek).

Det vil som du forstår, ikke bli store endringene for deg som kunde – heller en oppgradering av våre digitale tjenester med mer kraft og kompetanse godt pakketert i en kundevennlig, brukerfokusert og tydelig modell 😊 

Vi gleder oss til å fortsette vårt samarbeid med dere – som en del av CoreTrek!

Skulle noe være uklart eller du har spørsmål rundt oppkjøpet, kan du ta kontakt med:

Anders Årstein Hansen (anders@easyweb.no / +47 934 19 769 )

Gaute Terland (gaute@easyweb.no / +47 473 92 650 )

Lasse Haraldsen (lasse@easyweb.no / +47 926 41 909 )

Kristian Susnic (kristian@coretrek.no / +47 404 13 064 )