Easyweb AS Easyweb AS X

Marius Thuve Nordrum

Konsulent, markedsføring

Marius analyserer og lager annonsestrategier som hjelper deg å lykkes på nett

Marius har en bachelor i markedsføring, med spesialisering i merkekjennskap og merkevarebygging. Han har også studert IT og informasjonsteknologi på Universitetet i Sørøst-Norge. Marius har nært 3 års erfaring i B2B markedet. Han kom til EasyWeb 01. mai 2020. Han kom fra 4human der har han hatt totalansvaret for markedsføring og opparbeidet bred erfaring fra mange forskjellige perspektiver av markedsføringsyrket. Marius jobber strukturert og målrettet mot å nå bedriftens ønskede mål.

Hans jobb i EasyWeb Norge er å gi din bedrift resultater på nett, gjennom analytiske og resultatdrevne beslutninger. Målet hans er å gi deg så mye verdi for dine annonseringsmidler som mulig. Verktøyene han bruker til dette kan være Google Ads, Facebook/Instagram, Linkedin og Google Analytics (med mer).

Marius mener det er viktig med en detaljert kartlegging av kundens målgrupper, verdier og mål for å kunne ta de rette beslutningene underveis i samarbeidet. Han ser helheten i prosjektet og setter seg inn i kundens problemstilling, og mener dette er helt kritisk for å lykkes på nett.

Kontakt en av våre ansatte

Close intercom icon
Easyweb AS intercom icon