Easyweb AS X

Lasse Haraldsen

Teamleder, konsulent markedsføring

Lasse sørger på en analytisk og strukturert måte for at kundene våre lykkes på nett

Lasse er teamleder og konsulent i avdelingen for digital markedsføring. Han har jobbet hos Easyweb siden høsten 2018 og ble i 2020 partner i selskapet.

Lasse har mastergrad innen international business fra San Fransico. Han er strukturert, hardtarbeidende og resultatdrevet. Før han startet hos oss hadde han jobbet 2 år som Online Performance markedsfører hos Komplett. Her jobbet han med flere av dere nettbutikksløsninger som Komplett Apotek, Bildeler, Marked.no, Babybanden, Komplett.no/se/dk/fi og flere.

Lasses jobb er å gi din bedrift målbare resultater på nett via digital annonsering. Det kan handle om å vise riktige annonser til den rette målgruppen eller få flere salg. Han jobber til daglig i annonseringsverktøy som Google Ads, Microsoft Ads (tidligere Bing ads), Facebook/Instagram, LinkedIn og Snapchat. I tillegg er en viktig del av jobben analyse, ofte gjennom verktøy som Google Analytics, Hotjar og Funnel. Han har også en stor interesse for CRO og optimalisering av nettbutikkløsning for å gi de beste kundereisene mulig.

Som markedsfører er han opptatt av å analysere informasjon for å ta den riktige beslutningen. Han er detaljorientert, og mener akkurat dette er en viktig faktor for å lykkes.

Kontakt en av våre ansatte

Anders Årstein Hansen

Leder, konsulent og rådgiver WordPress

Gaute Terland

Konsulent / rådgiver WordPress

Fredrik Svendsen

Konsulent / rådgiver, WordPress

Nick Franken

Konsulent, markedsføring

Robert Fevang Johansen

Webutvikler, WordPress