Easyweb AS X
Anslått lesetid:
ca. 2 minutter

Accelerated Domains

Accelerated Domains er en high-end tjeneste som kraftig vil forbedre nettstedets hastighet, performance og sikkerhet. Dette fortjener nettstedet ditt.

Enkelt forklart er Accelerated Domains et nytt lag som legges mellom nettstedet og serveren nettstedet hostes på.

Den nye «laget» skal forbedre 4 hovedelementer på nettstedet ditt:

#1 Performance og hastighet – 50% (!) raskere lastetid

Hastigheten på nettstedet er viktigere enn noen gang. Brukere forlater sider som laster trengt.

Med Accelerated Domains kan vi vise til ekstreme hastighetsforbedringer. ACD vil laste innholdet på siden presenteres før vi har kommunisert med serveren. Det kan vi gjøre ved å mellomlagre og forhåndslaste koden slik at brukeren får lynrask tilgang.

Tjenesten inkluderer blant annet HTML cache, automatisk bildejustering, performance optimalisering og automatisk forhåndslasting av sider on-the-fly. Sistnevne fungerer slik at når du holder musepeker et menypunkt eller lenke starer vi innlasting av siden du vurderer å klikke på allerede før du har klikket på lenken.

Dersom du har trafikk fra sosiale medier, nyhetsbrev og/eller Google annonser vil du med Accelerated Domains se en klar forbedring i hastighet.

Av sporingshensyn legger nevnte plattformer automatisk på «URL parametere» i linken til nettstedet ditt. Det gjør at at mellomlagringsfunksjonalitet ikke fungerer som det skal, og nettstedet kan oppleves tregere. Dette er løst og ivaretatt med Accelerated Domains.

Vi har gjennomført tester med fantastiske resultater:

  • 50% reduksjon i lastetid
  • 60% reduksjon i TTFB (Tid til første byte lastes inn på siden. Dvs. responsen til webserveren)
  • 30% reduksjon i latency (tiden det tar for dataene å reise gjennom internett)

#2 Sikkerhet

Globalt blir dessverre digitale løsninger stadig mer utsatt for forsøk på hacking, angrep, phishing og bots.

Med Accelerated Domains reduserer risiko for denne type trafikk og handlinger betydelig. Ved hjelp av maskinlæring fra 40% av HTTP trafikken i verden, samt læring av all trafikk til våre servere vil vi dempe sikkerhetstrusler betydelig.

Funksjonen vil blokkere trafikk fra ip-adresser som tydelig har andre hensikter enn det som er «normalt» å gjøre på siden. Funksjonaliteten inkluderer også brannmur, automatisk DDOS beskyttelse og en automatisk «dørvakt».

#3 Økt skalerbarhet

Med Accelerated Domains forbedrer vi skalerbarheten til nettstedet ved å bruke en smartere og stedsbevisst cache – distribuert over hele verden på mer enn 180 noder. Den økte skalerbarheten er en billig og bærekraftig måte å skalere nettstedet på.

#4 Mer miljøvennlig – «grønn hosting»

Ved å implementere Accelerated Domains (ACD) bruker vi vesentlig mindre serverressurser når noen besøker nettstedet ditt. På den måten blir nettstedet ditt mer bærekraftig, dvs. at vi sammen bidrar til såkalt «grønn hosting».

Accelerated Domains forbedrer de viktigste tingene innen i hosting: Fart, sikkerhet, miljø og skalerbarhet. Tjenesten optimaliseres i tillegg kontinuerlig, og ny funksjonalitet rulles jevnlig ut.

Pris og oppsett

Med ny teknologi, et stort nettverk og deling av kostnader på tvers av mange brukere kan tjenesten nå langt billigere enn tidligere. Accelerated Domains kan installeres på ditt nettsted for 2138/mnd.

Easyweb dekker arbeidet med etablering og testing. Overgangen til ACD krever en liten DNS endring for domenet – det hjelper vi deg med.

Ønsker du å satse digitalt fortjener nettstedet ditt virkelig dette!

Send en e-post til kontakt@easyweb.no dersom du ønsker å bestille eller teste ut «Accelerated Domains».