Easyweb AS Easyweb AS X
Anslått lesetid:
ca. 2 minutter

Accelerated Domains

I samarbeid med vår serverleverandør tilbyr vi en stor nyhet innenfor hosting av ditt nettsted hos oss. «Accelerated Domains» vil kraftig forbedre hastighet, performance og sikkerhet. Dette fortjener nettstedet ditt.

Enkelt forklart er «Accelerated Domains» et nytt lag som legges mellom nettstedet og serveren nettstedet hostes på.

Den nye «laget» skal forbedre 3 hovedelementer på nettstedet ditt. I tillegg er hostingen mer miljøvennlig.

1. Performance og hastighet – 45% raskere lastetid

Hastigheten på nettstedet er viktigere enn noen gang. Brukere forlater sider som laster trengt.

Med Accelerated Domains vil innholdet på siden presenteres før vi har kommunisert med serveren. Det kan vi gjøre ved å mellomlagre og forhåndslaste koden slik at brukeren får lynrask tilgang.

Tjenesten inkluderer blant annet HTML cache, automatisk bildejustering, performance optimalisering og automatisk forhåndslasting av sider on-the-fly.

Dersom du har trafikk fra sosiale medier, nyhetsbrev og/eller Google annonser vil du med Accelerated Domains se en klar forbedring i hastighet.

Av sporingshensyn legger nevnte plattformer automatisk på «URL parametere» i linken til nettstedet ditt. Det gjør at at eksisterende mellomlagringsfunksjonalitet ikke fungerer som det skal. Dette er løst og ivaretatt med Accelerated Domains.

Vi har gjennomført tester med fantastiske resultater:

  • 45% reduksjon i lastetid
  • 60% reduksjon i TTFB (Tid til første byte lastes inn på siden. Dvs. responsen til webserveren)
  • 30% reduksjon i latency (tiden det tar for dataene å reise gjennom internett)

2. Sikkerhet

Digitale løsninger blir dessverre stadig mer utsatt for forsøk på hacking, angrep og bots.

Med Accelerated Domains reduserer vi denne type trafikk og handlinger betydelig. Accelerated Domains inkluderer avansert teknologi som vil denne type uønsket trafikk. Ved hjelp av maskinlæring fra 40% av HTTP trafikken i verden, samt læring av all trafikk til vår serverleverandør vil vi dempe sikkerhetstrusler betydelig.

Funksjonen vil blokkere trafikk fra ip adresser som tydelig har andre hensikter enn det som er «normalt» å gjøre på siden. Funksjonaliteten inkluderer også brannmur, automatisk DDOS beskyttelse og en automatisk «dørvakt».

3. Økt skalerbarhet

Med Accelerated Domains forbedrer vi skalerbarheten til nettstedet ved å bruke en smartere og stedsbevisst cache – distribuert over hele verden på mer enn 180 noder. Den økte skalerbarheten er en billig og bærekraftig måte å skalere nettstedet på.

4. Mer miljøvennlig – grønn hosting

Ved å implementere Accelerated Domains (ACD) bruker vi langt mindre serverressurser og følgelig blir dette et mer miljøvennlig alternativ – såkalt grønn hosting.

Accelerated Domains forbedrer de viktigste tingene innen i hosting. Fart, sikkerhet, miljø, skalerbarhet. Tjenesten vil også optimaliseres kontinuerlig.

Pris og oppsett

Til nå er det kun de største nettsidene og nettbutikkene i verden som har tatt i bruk tilsvarende funksjonalitet. Årsaken har nok vært pris. Med ny teknologi, et stort nettverk og deling av kostnader på tvers av mange brukere kan «Accelerated Domains» nå tilbys for kun kr 2000/mnd pr. domene.

Easyweb dekker arbeidet med etablering – en liten DNS endring for domenet kreves. Resten fikser vi.

Ønsker du å satse digitalt fortjener nettstedet ditt virkelig dette!

Send en e-post til kontakt@easyweb.no dersom du ønsker å bestille eller teste ut «Accelerated Domains».

Close intercom icon
Easyweb AS intercom icon