Accelerated Domains | Easyweb
Easyweb AS Easyweb AS X
Anslått lesetid:
ca. 2 minutter

Accelerated Domains

I samarbeid med vår serverleverandør tilbyr vi en stor nyhet innenfor hosting av ditt nettsted hos oss.

«Accelerated Domains» vil kraftig forbedre hastighet, sikkerhet og skalerbarhet. Dette fortjener virkelig nettstedet ditt. Se vårt introduksjonstilbud under.

I samarbeid med vår serverleverandør tilbyr vi en stor nyhet innenfor hosting av ditt nettsted hos oss.

«Accelerated Domains» vil kraftig forbedre hastighet, sikkerhet og skalerbarhet. Dette fortjener virkelig nettstedet ditt. Se vårt introduksjonstilbud under.

Enkelt forklart er «Accelerated Domains» et nytt lag som legges mellom nettsiden og serveren.

Den nye «laget» skal forbedre 3 hovedelementer på nettstedet ditt.

1. Performance og hastighet – 45% raskere lastetid

Hastigheten på nettstedet er viktigere enn noen gang. Brukere forlater sider som laster trengt.

Med Accelerated Domains vil innholdet på siden presenteres før vi har kommunisert med serveren. Det kan vi gjøre ved å mellomlagre og forhåndslaste innholdet slik at brukeren får lynrask tilgang.

Dersom du har trafikk fra sosiale medier, nyhetsbrev og/eller Google annonser vil du med Accelerated Domains se en klar forbedring i hastighet.

Av sporingshensyn legger nevnte plattformer automatisk på «URL parametere» i linken til nettstedet ditt. Det gjør at at eksisterende mellomlagringsfunksjonalitet ikke fungerer som det skal. Dette er løst og ivaretatt med Accelerated Domains.

Vi har gjennomført tester med fantastiske resultater:

  • 45% reduksjon i lastetid
  • 60% reduksjon i TTFB (Tid til første byte lastes inn på siden. Dvs. responsen til webserveren)
  • 30% reduksjon i latency (tiden det tar for dataene å reise gjennom internett)

2. Sikkerhet

Mange nettsider opplever i økende grad «spam/bot»- trafikk, og forsøk på hacking. Du har sikkert allerede opplevd å få spam henvendelser via skjemaer og eller via kommentarer på siden din?

Med Accelerated Domains reduserer vi denne type trafikk og handlinger betydelig. Accelerated Domains inkluderer avansert teknologi som skal sørge for å redusere denne type trafikk. Ved hjelp av maskinlæring fra 40% av HTTP trafikken i verden, samt læring av all trafikk til vår serverleverandør vil vi dempe sikkerhetstrusler betydelig.

Funksjonen vil rett og slett blokkere trafikk fra brukere som tydelig har andre hensikter enn det som er «normalt» å gjøre på siden. Funksjonaliteten inkluderer også brannmur, automatisk DDOS beskyttelse og en automatisk dørvakt.

3. Økt skalerbarhet

Med Accelerated Domains forbedrer vi skalerbarheten til nettstedet ved å bruke en smartere og stedsbevisst cache – distribuert over hele verden på mer enn 180 noder. Den økte skalerbarheten er en billig og bærekraftig måte å skalere ethvert nettsted på.

Accelerated Domains forbedrer de viktigste tingene innen i hosting. Fart, sikkerhet og skalerbarhet. Tjenesten vil også optimaliseres kontinuerlig.

Pris og oppsett

Til nå er det kun de største nettsidene og nettbutikkene i verden som har tatt i bruk tilsvarende funksjonalitet. Årsaken har vært pris. Årsaken har vært pris. Tilsvarende funksjonalitet (eks. Cloudflare Enterprise) prises til $5000 / måneden.

Med ny teknologi, et stort nettverk og deling av kostnader på tvers av mange brukere vil «Accelerated Domains» nå tilbys for kun kr 2600/mnd pr. domenet.

Easyweb dekker arbeid med etablering – det er ingen behov for å flytte DNS, men en DNS endring for domenet kreves.

Funksjonaliteten er lik, men til en mye lavere pris. Abonnementet inkluderer 1TB båndbredde pr. mnd. 1TB båndbredde skal holde i massevis for en normal nettside/nettbutikk pr. måned.

Introduksjonstilbud frem til 1.juni

Bestill Accelerated Domains innen 1. juni 2021, og få funksjonaliteten for kr. 2.000/mnd pr. domene.

Ønsker du å satse digitalt fortjener nettstedet ditt virkelig dette!

Send en e-post til kontakt@easyweb.no dersom du ønsker å bestille eller teste ut «Accelerated Domains».

Close intercom icon
Easyweb AS intercom icon